Friday

Salam Aidil Fitri

Assalamualaikum semua

Masyaallah, dah lambat sangat rasanya nak mengucapkan salam aidilfitri..hihi
Lamanya tan menulis di sini. Bukannya sibuk dengan kerja tapi sibuk dengan keluarga. Huhu...Mood bekerja masih di tahap yang teruk..:p

Malas juga nak masuk office setelah 2 sahabat yang sama duduk disini diambil illahi 2 sept yang lalu..Paskitanian dan Indonesian friends pun lom balik lagi..rasa akward...!!!??? huh...

Apa khabar semua? Harapnya kawan-kawan semua dalam kesihatan dan keadaan yang baik-baik dan gembira. Semoga Allah melindungi dan merahmati semuanya..

Tak sempat nak cerita banyak-banyak..Cumanya saya doakan semua orang baik lawan atau kawan yang mengenal saya di dunia ini diberi kebaikkan yang banyak dari Allah yang maha penyayang..

Semoga ceria-ceria!!!


Salam sayang kerana Allah
Rulza

2 comments:

  1. Salam sayang juga buat Rulza. :)

    ReplyDelete
  2. salam sayang buat zakiah juga. Rasa hari ni dah hari akhir Syawal kan...selamat hari raya zakiah dan keluarga.

    p/s: tak tahu kenapa, bila akak buka blog zakiah ni guna google chrome mesti tak boleh nak komen, kena buka mozilla pula, baru leh tekan kotak komen ni...huhu, leceh kena buka dua browser baru boleh....huhu

    ReplyDelete